tisdag 12 oktober 2010

Bakslag

Undertecknad har drabbats av ett bakslag beträffande Halloween och den maskeradfest som anordnas tvärs över gräsmattan och det är detta; den Halloweenkostym som jag beställt och som jag hämtade ut idag visade sig vara för liten. Tyvärr, för det hade kunnat blivit rätt häftigt annars, men eftersom den större storleken tycks vara slutsåld så blir det inte tal om att försöka byta ut den heller. Jag får helt enkelt skicka tillbaka den och fundera ut något annat.

Frågan är bara vad. Jag har ingen reservplan. Alls.

... och så var dom bara arton

En kör av redan innan loppet ens startat, fyra försvinner innan den andra kurvan och den sjätte tappar hjulet på det andra varvet, bakom säkerhetsbilen. Sex bilar borta innan vi haft någon egentlig racing över huvudtaget ... jo, Japans Grand Prix började ju bra. Makalöst.

Felipe Massa, Ferrari, och Vitantonio Liuzzi, Force India, kör av i första kurvan.

Det skulle dröja till varv fyrtiofem (av femtiotre) innan någon annan bröt - och då var det för att motorn gav upp. Att bara en bil bryter under "riktiga" förhållanden är snudd på osannolikt, men att sex bilar försvinner så snabbt är det också - bortsett från Australiens Grand Prix 2002 då åtta bilar försvann i första kurvan.

Nåja, tre lopp kvar på säsongen och spänningen drar ihop sig!