lördag 6 november 2010

Upp- och nervänd värld

Nico Hulkenberg i Pole position? Har helvetet frusit till is och grisarna lärt sig flyga utan att jag vet om det? VM-striden är hur intensiv som helst där en av fem man kan avgöra redan i morgon, i det näst sista loppet - och så kommer en ung tysk och rör om i grytan mellan alla Ferrari-, Red Bull- och McLaren-bilar. Underbart! Och hur roligt är det inte för Hulkenberg, även om vädergudarna var med honom idag? Två tummar upp av två möjliga!

Nico Hulkenberg

Tre? Nej. Fyra.

Här har man köpt och läst två självbiografier av och med Mick Foley (Have a Nice Day! och Foley is Good)och precis fått den senaste i brevlådan (Countdown to Lockdown; se nedan). Började läsa den igår kväll och tror ni inte på fan att den boken inte alls är hans tredje självbiografi - det är hans fjärde! Jag har missat att han skrivit fyra stycken och den riktiga trean (Hardcore Diaries) har undsluppit mig totalt. Nu är jag ju piskad att beställa den också.

Och hittills, efter lite drygt femtio sidor, så är jag mycket nöjd med Countdown to Lockdown. Foley är bra (ser ni vad jag gjorde där?)!