lördag 20 november 2010

Roadtrip

Idag bar det av till annan ort för att gå på bio. Den senaste Harry Potter-filmen stod på schemat och tja, den var väl okej. För en som knappast hängt med i HP-världen så är det svårt att följa med i alla turer till höger och vänster, men den gick att se. Inte jättebra, men heller inte jättedålig.

Vi hann med att spana in en bokbutik också. Ibland önskar jag att jag hade enorma summor pengar som jag bara kunde slänga ut på böcker, för det finns så in i vassen många jag vill ha och läsa. Problemet är bara att jag samtidigt som pengarna också behöver enorma mängder fritid om jag skall hinna läsa dom. Jag vågar inte ens räkna böckerna jag redan har som jag ännu inte läst. Jag skulle kunna handla hur mycket som helst. Helt makalöst - och hade någon sagt till mig för ett år sedan att jag skulle sitta här idag och hävda sådana saker så skulle jag gett den personen en käftsmäll. Tänk så saker och ting kan förändras ... vem hade kunnat gissa det?

Har jag sagt att jag möblerat om? Det var ju steg ett i den omstrukturering som jag tjatat om och den blev rätt okej. Nya hyllan är på plats och böckerna har funnit sina rätta platser. Allt är inte helt som det skall vara än, men vi närmar oss.

Nog gaggat om det. Nu blir det snask och Family Guy!

Illustratör

Tjat, tjat, tjat - jag vet! Men jag måste bara få skryta med att jag fått en illustratör till mitt bokprojekt! Och det var inte ens på mitt initiativ! Jag är så glad över detta, för det skulle innebära att en massa problem elimineras i ett enda svep.

Yes, yes, yes!

Det enda jag behöver göra innan illustratören får chansen att göra sitt är att skriva klart eländet. Det är dock inte så bara, men nu har jag ytterliggare något som motiverar mig i alla fall. Söndagen har avsats för bokprojektet. Bland annat. Så då jäklar sätter vi bollen i rullning igen!